DV3868 – Villa in Moraira

€ 980.000,00

  • Woning ID: 8921
  • Soort:
  • Plaats: Moraira
  • Wijk: El Pinar de l´advocat
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 3
  • Bebouwde oppervlakte: 314 m²
  • Perceelopp. in m²: 888 m²
  • Zwembad: Ja

Omschrijving

Project van een klein residentieel, omheind complex van 6 woningen in Moraira. De kwaliteit van de uitvoering, de architectonische innovatie, de ontwikkeling van unieke ideeën en de durf om de architectuur in harmonie te brengen met de omgeving, maken dit project tot één van de meest exclusieve van de Costa Blanca.
Een ontwikkeling waarbij de villa’s zijn ontworpen om zich specifiek aan te passen aan en te passen op zijn perceel. Een exclusief ontwerp, met een eigen karakter, geïntegreerd in hun omgeving en ontworpen om te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat.
1.Interne lay-out (model A1) met uitzicht op zee:
Hoofdverdieping (164,25 m2): Lichte woon-eetkamer met directe toegang tot het zwembadterras, open keuken met kookeiland, royale tweepersoons slaapkamer suite, gastentoilet & interne trap naar bovenverdieping.Bovenste verdieping (108,60 m2): Ruime master bedroom suite met kleedkamer en directe toegang tot een prachtig privé terras, royale dubbele slaapkamer suite en interne trap toegang tot de hoofdverdieping.
2.Interne lay-out (model A2) met uitzicht op zee:
Hoofdverdieping (192,25 m2): Lichte woon-eetkamer met directe toegang tot het zwembadterras, open keuken met kookeiland, royale tweepersoons slaapkamer suite, een extra ruime tweepersoons slaapkamer, aparte badkamer en interne trap toegang tot de bovenste verdieping.Bovenste verdieping (77,50 m2): Ruime master bedroom suite met kleedkamer en directe toegang tot een prachtig privé terras, en interne trap toegang tot de hoofdverdieping.
3.Interne lay-out (model B1) met uitzicht op zee:
Hoofdverdieping (267,30 m2): Lichte woon-eetkamer met directe toegang tot het zwembadterras, open keuken met kookeiland, ruime master bedroom suite met kleedkamer en directe toegang tot het hoofdterras, twee extra royale tweepersoons slaapkamers (waarvan één “en suite”) en een aparte badkamer.
4.Interne lay-out (model B2) met uitzicht op zee:
Hoofdverdieping (199,90 m2): Lichte woon-eetkamer met directe toegang tot het zwembadterras, open keuken met kookeiland, royale tweepersoons slaapkamer suite, een extra ruime tweepersoons slaapkamer, aparte badkamer & interne trap naar bovenverdieping.Bovenste verdieping (71,35 m2): Ruime master bedroom suite met kleedkamer en directe toegang tot een prachtig privé terras, en interne trap toegang tot de hoofdverdieping.
5. Interne lay-out (model C1):
Hoofdverdieping (183,50 m2): Zonnige woon-eetkamer met directe toegang tot het zwembadterras, open keuken met kookeiland, ruime ouderslaapkamer met kleedkamer, gastentoilet en toegang via interne trap naar beneden.Lagere verdieping (94,90 m2): Twee royale tweepersoons slaapkamer suites met inbouwkasten, berging en interne trap hoofdverdieping toegang.
6. Interne lay-out (model C2):
Hoofdverdieping (190,65 m2): Lichte woon-eetkamer met directe toegang tot het zwembadterras, open keuken met kookeiland, ruime ouderslaapkamer met kleedkamer, gastentoilet en toegang via interne trap naar beneden.Lagere verdieping (97,30 m2): Twee royale tweepersoons slaapkamer suites met inbouwkasten, berging en interne trap hoofdverdieping toegang.
Op de buitenterrassen vindt u het zwembad met een relaxzone om te genieten van de zon of een diner bij de barbecue.
Alle huizen zijn omgeven door een ruime tuin en hebben een eigen parkeerplaats voor 2 auto’s. De toegang tot de woonwijk is via een schuifpoort met voetgangerspoort.

This style property is located in is currently and has been listed on Design Villas. This property is listed at € 980.000,00. It has 3 bedrooms, 3 bathrooms, and is . The property was built in year.