DV3851 – Villa in Benidorm

€ 419.000,00

  • Woning ID: 8651
  • Soort:
  • Plaats: Benidorm
  • Wijk: Finestrat
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 3
  • Bebouwde oppervlakte: 149 m²
  • Perceelopp. in m²: 375 m²
  • Zwembad: Ja

Omschrijving

Dit project is gelegen op een uitstekende plek in Finestrat, Benidorm. Deze groene residentie ligt net buiten de stad Benidorm, dus heerlijk rustig. Het grote commerciële centrum is op loopafstand, evenals het tramstation. En vlakbij is de Puig Campana Golf. Het Poniente strand en Cala de Finestrat liggen op slechts 2 km afstand.
Het ontwerp van de villa’s zorgt voor een combinatie van functionaliteit en ruimte. En de gebruikte materialen garanderen een energiezuinige woning. Dit is een villa om van het leven te genieten. Hoewel de villa’s naast elkaar liggen is er toch veel privacy. Geen indiscrete ramen die uitkijken op de buurman. Natuurlijk licht is een belangrijk kenmerk in de huizen. Elke woning heeft een open woon-eet-keuken gedeelte. Door het openen van de glazen deuren in de woonkamer of het keukengedeelte verandert de keuken in een “zomerkeuken”. De huizen hebben 3 slaapkamers (met een optie om uit te breiden met nog eens 2) en 3 badkamers. Ze hebben allemaal een eigen tuin of terras met zwembad. Het terras op de eerste verdieping is ruim. Het solarium op de bovenste verdieping is een extra optie. Vanaf hier kan men genieten van het uitzicht op zee. Keuken is zonder apparatuur. Dubbele beglazing, automatische poort en pre-installatie van airconditioning (warm / koud). Er zijn vele extra’s toe te voegen aan uw villa (niet inbegrepen in de prijs), zoals interieur led-verlichting en lampen, buitenlampen, domotica, automatische zonwering binnen, pergola en er is zelfs een meubelpakket om uit te kiezen. Ruimte om uw auto te parkeren.    
Koper heeft verschillende keuzes om de villa uit te breiden (extra kosten). Het is bijvoorbeeld mogelijk om de onderbouw voor te bereiden (maar niet afgewerkt) of afgewerkt maar nog niet bewoonbaar of helemaal afgewerkt. 
De percelen variëren tussen 318 en 394 m2. Bebouwd is 148,81 m2 en met de onderbouw erbij komt het totaal op 241,42 m2. De goedkoopste versie wordt verkocht voor 419.000 euro terwijl de meest luxe versie een prijskaartje heeft van 510.000 euro.
De showvilla is klaar dus neem contact met ons op als u een idee wilt krijgen wat dit project inhoudt. De einddatum van de bouw is voorzien voor augustus 2021.
Deze luxe villa’s te koop in Benidorm zijn ideaal voor dynamische jonge koppels en young urban professionals.
 

This style property is located in is currently and has been listed on Design Villas. This property is listed at € 419.000,00. It has 3 bedrooms, 3 bathrooms, and is . The property was built in year.