DV3847 – Apartment in La Xara

€ 359.000,00

  • Woning ID: 8598
  • Soort:
  • Plaats: La Xara
  • Wijk: La Xara
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Aantal badkamers: 2
  • Bebouwde oppervlakte: 265 m²
  • Zwembad: Ja

Omschrijving

Off plan nieuwbouw appartementen te koop op La Sella Golf Resort, La Xara. 
De situatie van deze luxe appartementen is uitstekend. Op het Golf Resort. Slechts 10-15 min rijden van zowel Denia als Javea. Twee levendige plaatsen waar alles te vinden is. Het is ook een korte rit naar het winkelcentrum in Ondara. Op dezelfde afstand van het strand en bovendien, naast het natuurpark Montgo. 
Alle appartementen bestaan uit een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de salon komt u op het terras waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op zee. De appartementen zijn zo ontworpen dat extreem comfort en energiezuinigheid verzekerd is. Vloerverwarming, warm/koud airco (luchtkanalen), hoogwaardige apparatuur, Ecodan warmwatervoorziening (een energiezuinig hybride systeem), alarm en domotica. Het gebouw is uitgerust met een lift.
Buiten bevinden zich de gemeenschappelijke tuinen en de buitenzwembaden. En alle gebouwen bieden een wellness-spa gebied. Er is 24/7 bewaking in het resort.
De 27 holes golfbaan (ontworpen door Jose Maria Olazabal) ligt aan uw voeten, evenals het vijf-sterren Marriott Hotel, met verschillende restaurants, spa, fitnessruimte enz.
De appartementen verschillen in grootte en prijs. Het goedkoopste appartement bestaat uit 128,7 m2 woonoppervlak, 69,55 m2 terras en 67,69 m2 overige oppervlakte. De startprijs is 359.000 euro.
Het duurste appartement heeft 131,4 m2 woonoppervlak, 84,9 m2 terras en 91,11 m2 andere oppervlakte. Dit appartement heeft een prijskaartje van 475.000 euro.
De interieurfoto’s zijn een selectie van verschillende appartementen om een gevoel te krijgen voor het ontwerp en de stijl.

This style property is located in is currently and has been listed on Design Villas. This property is listed at € 359.000,00. It has 3 bedrooms, 2 bathrooms, and is . The property was built in year.